Reiki Zuid-Limburg

Mijn naam is Nick Straatman, Reiki Master Teacher. Ik ben geboren en opgegroeid in 1975 in Hoensbroek. Nu ben ik woonachtig in Landgraaf (Schaesberg).In 2018 kwam ik voor het eerst in aanraking met Reiki, Vanaf 2015 tot 2017 heb ik intensieve therapie gehad voor traumatische gebeurtinisen uit het verleden, in 2018 merkte ik toch nog een stukje onrust in mijzelf, ik miste nog net dat ene puzzelstukje, totdat iemand tegen mij zei dat ik Reiki moest gaan doen.

 

Ik had nog nooit van Reiki gehoord, laat staan dat ik wist wat Reiki was en wat je allemaal met Reiki kon doen? Ik ben toen via een vriendin van ons terecht gekomen bij iemand die Reiki behadelingen gaf. Deze man was gecertificeerd in Usui Reiki 1 & Reiki 2. Ik ben toen eerst begonnen met zelf Reiki behandelingen ontvangen, Omdat ik geen rijbewijs had bracht mijn partner mij steeds naar mijn Reiki behandelingen. Bij de eerste kenningsmaking met deze man zaten wij aan een keukentafel en vroeg deze man de oren van zijn hoofd, maar kreeg niet echt de antwoorden die ik zocht, omdat deze man mij vertelde dat Reiki niet uit te leggen valt, Reiki moet je ervaren. Ik wist dat ik dat ik een probleem had met het tonen van mijn emoties, dit had ik al opgemerkt tijdens mijn therapieen. Tijdens mijn eerste Reiki behandeling voelde ik van alles wat ik niet kon plaatsen, rust, vrede, liefde, mijn hoofd was leeg toen de behandeling klaar was. Ik kan niet verklaren wat er gebeurd was?

 

Wij zijn toen naar de behandeling in de keuken gaan zitten, de man die mij behandeld had ging voor mij zitten aan de andere kant van de tafel, ik ging naast mijn partner zitten, ik vroeg me eigen nog steeds af wat daar binnen gebeurd was? Uit het niets begon ik uit me zelf heftig te huilen, voor mijn gevoel kwamen de tranen uit mijn tenen, ik schrok ervan omdat ik dit niet gewend was, ik had nog nooit gehuild in aanwezigheid van iemand anders, maar deze man die mij behandeld had zei dat ik dit niet moest tegen houden, het moest er uit. Blijkbaar had ik emotionele blokkade die door de Reiki opgelost was. Dit vond ik zo apart, wat was dit vroeg ik mezelf? 

 

Op één dag moest ik weer naar mijn Reiki behandeling, mijn partner had al 14 maanden hoofdpijn door een tumor achter haar oog, maar die dag was de pijn extreem, ze kon amper uit haar ogen kijken, maar ze ging toch mee. Toen wij daar binnen kwamen zag deze man meteen hoe mijn partner uit zag en dat ze flink pijn had, ik moest mee voor mijn behandeling in de Reiki kamer, de vrouw van deze man was ook gecertificeerd in Usui Reiki 1 & Reiki 2, mijn partner kreeg een verkorte stoel behandeling voor haar hoofdpijn. Toen ik klaar was met mijn behandeling en weer bij mijn partner ging zitten vertelde ze dat ze klachten vrij was en geen hoofdpijn meer had. Dit heeft mijn intresse in Reiki gewekt dat ik zelf naar een Reiki Master ben gaan zoeken die mij Reiki kon leren. Ik had meteen een goede klik met deze Reiki Master en heb toen in een tijdbestek van 1,5 jaar al mijn Reiki grades behaald tot Reiki Master Teacher. In de tijd dat ik nog bezig was met mijn opleidingen heb ik verschillende mensen behandeld omdat ik mezelf moest ontwikkelen met de kracht van Reiki. Daar heb ik toen veel positieve reacties op gekregen dat ik besloten heb om zo een eigen Reikipraktijk te starten, zo is mijn Reikipraktijk ''Reiki Zuid-Limburg'' ontstaan. 

 

Het is voor ons een groot genoegen de waardevolle Reiki kracht met iedereen te kunnen delen. Dit doen wij met heel ons hart en liefde voor de medemens. Openheid, eerlijkheid en respect staat bij ons hoog aangeschreven. Bij Reiki Zuid-Limbug kunt u vrijblijvend één gratis behandeling krijgen om te ervaren wat Reiki voor U kan betekenen.