Mijn naam is Nick Straatman, Reiki Master Teacher. Ik ben geboren en opgegroeid in 1975 in Hoensbroek. Nu ben ik woonachtig in Landgraaf (Schaesberg).In 2018 kwam ik voor het eerst in aanraking met Reiki, Vanaf 2015 tot 2017 heb ik intensieve therapie gehad voor traumatische gebeurtenissen uit het verleden, in 2018 merkte ik toch nog een stukje onrust in mijzelf, ik miste nog dat ene puzzelstukje, totdat iemand tegen mij zei dat ik Reiki moest gaan doen.

 

Ik had nog nooit van Reiki gehoord, laat staan dat ik wist wat Reiki was en wat je allemaal met Reiki kon doen? Ik ben toen via een kennis terecht gekomen bij iemand die Reiki behadelingen gaf. Deze man was gecertificeerd in Usui Reiki 1 & Reiki 2. Ik ben toen eerst begonnen met zelf Reiki behandelingen ontvangen, bij de eerste kenningsmaking met deze man zaten wij aan een keukentafel en vroeg deze man de oren van zijn hoofd, maar kreeg niet echt de antwoorden die ik zocht, omdat deze man mij vertelde dat Reiki niet uit te leggen valt, Reiki moet je ervaren. Ik wist dat ik een probleem had met het tonen van mijn emoties, dit had ik al opgemerkt tijdens mijn therapieen. Tijdens mijn eerste Reiki behandeling voelde ik van alles wat ik niet kon plaatsen, rust, vrede, liefde, mijn hoofd was leeg toen de behandeling klaar was. Ik kon niet verklaren wat er gebeurd was?

 

Na de behandeling zijn wij in de keuken gaan zitten, de man die mij behandeld had ging voor mij zitten aan de andere kant van de tafel, ik vroeg me eigen nog steeds af wat daar binnen gebeurd was? Uit het niets begon ik uit me zelf heftig te huilen, voor mijn gevoel kwamen de tranen uit mijn tenen, ik schrok ervan omdat ik dit niet gewend was, ik had nog nooit gehuild in aanwezigheid van iemand anders, maar deze man die mij behandeld had zei dat ik dit niet moest tegen houden, het moest er uit. Blijkbaar had ik emotionele blokkade die door de Reiki los gekomen was. Dit vond ik zo apart, wat was dit vroeg ik mezelf? 

 

Dit heeft mijn intresse in Reiki gewekt dat ik zelf naar een Reiki Master ben gaan zoeken die mij Reiki kon leren. Ik had meteen een goede klik met deze Reiki Master en heb toen in een tijdbestek van 1,5 jaar al mijn Reiki grades behaald tot Reiki Master Teacher. In de tijd dat ik nog bezig was met mijn opleidingen heb ik verschillende mensen behandeld omdat ik mezelf moest ontwikkelen met de kracht van Reiki. Daar heb ik toen veel positieve reacties op gekregen dat ik besloten heb om zo een eigen Reikipraktijk te starten, zo is mijn Reikipraktijk ''Reiki Zuid-Limburg'' ontstaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In onze Reikipraktijk is er ook een kleine winkel met Edelstenen, Edelsteen Hangertjes, Zoutlampen, Wierrook, Wierrook branders, Dreamcatchers, Theelichthouders en nog veel meer. U kunt onze shop alleen bezoeken op afspraak, wilt u een afspraak maken neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

 

Of neem een kijke in onze Webshop https://www.stonesforall.shop

 

Het is voor ons een groot genoegen de waardevolle Reiki kracht met iedereen te kunnen delen. Dit doen wij met heel ons hart en liefde voor de medemens. Openheid, eerlijkheid en respect staat bij ons hoog aangeschreven. Bij Reiki Zuid-Limbug kunt u ervaren wat Reiki voor U kan betekenen.
 

 

Naast de Reiki Praktijk ben ik ook werkzaam bij het Nederlandse Rode Kruis. Manager van Rode Kruis Afdeling Landgraaf (Vrijwilliger), Teamleider Bevolkingszorg (Vrijwilliger), Burgerhulpverlener (Vrijwilliger). Hierdoor kan het voorkomen dat ik abrupt wordt opgeroepen voor incidenten / calemiteiten / rampen / crisis / reanimatie's en met spoed weg moet. Mocht dit gebeuren voor of tijdens uw afspraak, dan wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt en wordt deze behandeling kosteloos vergoed door ons. Zo zou het ook kunnen voorkomen dat u mij aantreft in uniform van het Rode Kruis. Hopend op uw begrip hiervoor!