Reiki methodiek valt onder de alternatieve geneeswijze en is een vorm van energetische therapie. Reiki is een Japans woord dat uit twee tekens bestaat: 

Kanji (Reik) betekent geest of ziel en ki betekent levenskracht of energie.

 

 

Hoe werkt Reiki op afstand methodiek?

 

Bij Reiki op afstand maak ik gebruik van drie energetische symbolen, dit zijn jouw intenties. Eén symbool is nodig om verbinding te maken, één is nodig voor de vraag wat jij wilt behandelen en één is nodig om de behandeling extra kracht bij te zetten. Jij hoeft de symbolen niet te kennen. Het gaat om jouw intentie dat jij beter wilt worden. Mijn intentie is om jou die hulp te geven die jij nodig hebt. Om dat te bereiken, maak ik gebruik van de Reiki symbolen. Hierdoor kan ik me op de juiste manier op jou afstemmen. Jij geeft aan wat er behandeld moet worden, daarna kan ik jou de juiste behandeling geven, zodat jij precies krijgt wat jij op dat moment nodig hebt.

 

 

Het enige wat ik nodig heb, is jouw naam, en je woonplaats. Met deze gegevens weet ik zeker dat ik op de juiste persoon, op jou, ben afgestemd. Ik vraag kort naar de klachten en we plannen samen een afspraak in. Op het afgesproken tijdstip zorg je dat jij je op een rustige plek bevindt, waar jij de energie kan ontvangen. Doe dit bijvoorbeeld niet als je op een ladder staat of in de auto zit. Kies een plek die jij fijn vindt en die voor jou veilig en vertrouwd voelt. Je mag gaan zitten of liggen en je ogen sluiten. Daarna zend ik de energie naar jou toe.

 

 

Welke thema’s komen bij een Reiki op afstand behandeling aan de orde?

 

Bij een Reiki op afstand behandeling komen alle thema’s aan de orde die jij wilt behandelen. Ik kan voor alle thema’s energie uit het universum halen, maar jij moet het echt aan willen gaan. We gaan voor het hoogst haalbare voor jou!

 

Wat zijn de voordelen van een Reiki op afstand behandeling?

 

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat jij geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als jij door beperkingen niet in staat bent om te reizen.

 

De behandeling helpt ook heel goed in spannende situaties zoals examens, sollicitatiegesprekken enzovoort. Reiki laat jou op dat ene belangrijke moment in je eigen kracht staan, zodat je meer succes kan behalen!

 

  • Op lichamelijk gebied helpt Reiki o.a. met het activeren van het immuunsysteem, pijnvermindering en het aanspreken van jouw zelfgenezend vermogen;
  • Op emotioneel gebied helpt Reiki o.a. met het opheffen van blokkades, ontspannen en meer levensvreugde;
  • Op mentaal gebied helpt Reiki o.a. om minder stress te ervaren, negatieve denkpatronen los te laten en jouw talenten beter te ontwikkelen.

 

Kosten voor een Reiki behandeling Op Afstand:

 

Een Reiki behandeling op afstand duurt maar 20 minuten en kost bij Reiki Zuid-Limburg €20. Deze kosten worden alvorens de behandeling plaatst vindt betaald.( Inclusief intake ). De behandeling kan op het afgesproken tijdstip, zonder telefonische verbinding plaatsvinden. Om jou te behandelen, hoef ik niet 20 minuten telefonisch contact te hebben met jou. Uiteraard kan een Reiki behandeling ook in onze praktijk worden uitgevoerd.

 

 

Reiki is bedoeld voor ondersteuning in welk proces dan ook en is géén vervanging voor reguliere hulpverlening. Vergeet daarom nooit uw eigen huisarts te raadplegen!

 

 

Interesse? neem even contact met ons op. (Klik hier).