Reiki Zuid-Limburg

Gallerij

Reiki Opleidingen.

U kunt ook bij ons ook terecht voor Reiki opleidingen volgens het traditionele "Usui Reiki System Of Natural Healing". ​​

Op dit moment bieden wij Reiki cursussen aan op afspraak en in overleg, alle cursussen zijn individueel.

Reiki 1, Reiki 2 Reiki 3A en Reiki 3B. Dus alle tijd voor vragen en veel oefenen in de praktijk.

Natuurlijk krijg je ook uitgebreide informatie mee om thuis alles rustig na te kunnen lezen.

 

Als je al eerder een Usui Reiki cursus hebt gevolgd, dan kun je hier je Reiki opleiding gemakkelijk vervolgen. 

Is het al wat langer geleden dan kun je eventueel een opfrisworkshop volgen (individueel).

Neem even contact met ons op als jij je afvraagt of je kennis en ervaring aansluiten bij de cursus die je wilt volgen.

Reiki 1 is zonder meer voor iedereen te volgen, geen voorkennis of ervaring nodig.

 

Reiki 1e Graad €150,-

De eerste graad inwijding stelt de leerling in staat om de energiekanalen te openen en deze door middel van Reiki-technieken en handposities te kunnen delen met personen, planten, dieren en zichzelf. Na deze eerste inwijding is de leerling gecertificeerd Reiki behandelaar.

 

Reiki 2e Graad €200,-

Voor hen die meer willen leren over de helende werking. We introduceren 3 Reiki symbolen en benutten hun kracht, verdiepen ons helend vermogen en bewustzijn. Daarnaast leren we op afstand behandelen, Reiki toepassen op; emoties, blokkades, fysiek, zuiveringen en nog veel meer!

 

Reiki Master 3A (Innerlijke Master) €250,-

De inwijding tot Reiki Master begint met het behalen van deel A. Je versterkt de verbinding met Reiki energie, stemt vooraf af op je hogere zelf je Reiki gidsen en lichtwezens. Vervolgens stem je af op degenen die jij gaat behandelen. Ook leert men het Master symbool gebruiken.

 

Reiki Master Teacher 3B €300,-

Het behalen van het laatste gedeelte (B) van de Reiki Master inwijding stelt de Reiki Master in staat om anderen te initiëren en begeleiden op het pad van Reiki healing. Daarnaast zal het gebruik van het master symbool waarmee healings worden geopend / afgesloten worden versterkt. De opleiding tot Reiki Master Teacher is bedoeld voor diegenen die de keuze hebben gemaakt om zijn of haar leven te wijden aan het onderwijzen van het Usui Systeem voor Natuurlijk Genezen. Wanneer je het verlangen voelt om deze weg te gaan en eraan toe bent deze verantwoordelijke taak op je te nemen, kan aan deze opleiding worden begonnen na geruime tijd ervaring te hebben opgedaan met de 1ste & 2de Reiki Graad.

 

totaalpakket.

Hierin zijn de opleidingen Usui Reiki 1, 2, 3a & 3b inbegrepen voor €750,- euro i.p.v. de gebruikelijke €900,- euro dus je bespaart hiermee maar liefst €150,- euro. Heb je nu al een vraag? Neem even contact op en ik vertel je graag wat er mogelijk is.

Interesse? neem even contact met ons op. (Klik hier).